candidati psd

Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 8 mai, 2024

Un ânăr, de 35 de ani, a fost reținut, ieri, de polițiști din cadrul Secţiei 4 pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi specifice pentru prevenirea furturilor de/din autovehicule. A fost identificat şi prins un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul, la data de 16 mai 2023, ar fi sustras un moped din faţa unui imobil, de pe strada Bătrânilor. Pe 22 februarie, de la parterul unui bloc, de pe strada Mihail Cerchez, din localitate, ar fi sustras o bicicletă.

Cel în cauză, la data de 28 martie, ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc de pe strada Brazda lui Novac, din Craiova.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. El a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Bărbatul urmează să fie prezentat, azi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

C.D.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.