candidati psd

Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 11 aprilie, 2024

Institutul Național al Magistraturii a numit zece judecători și șapte noi procurori ce vor activa la unitățile de parchet și instanțele din Gorj.

După ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcție a judecătorilor și procurorilor care au promovat concursul de admitere în magistratură în perioada 7 iulie 2023 – 6 martie 2024, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, au fost numiți zece judecători și șapte noi procurori ce vor activa la unitățile de parchet și instanțele din Gorj.

Astfel, la Judecătoria Tg-Jiu au fost numiți Răzvan-Alexandru Mohor, fost ofițer la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice, Corina-Clara Ghidiu, fost ofițer de poliție la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Maria-Cristina Ceaușescu, fostă avocată și Irina Marinca, fost consilier juridic la APIA Gorj.

La Judecătoria Târgu-Cărbunești au fost numiți Maria-Alina Cărăvan, fostă avocată, Nicoleta-Adina Alecsandru, Alexandra Vasile și Lucia-Lăcrămioara Grigorie, foste grefiere. Fostul avocat Silviu-Gabriel Cepoi a fost numit judecător la Judecătoria Novaci, iar fosta grefieră Raluca Corici a devenit judecător la Judecătoria Motru.

În funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu au fost numiți Dumitru-Răzvan Bejinaru, fost ofițer la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice, Ionel-Lucian Brâncuș, fost ofițer de poliție, ex-șef al Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Gorj, Costina-Vergina Sfinteș, fost ofițer de poliție în cadrul IPJ Gorj și Maria-Marilena Vieru, fostă avocată.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbunești au fost numiți în funcția de procuror Elena-Florentina Stoica și Isabela-Ecaterina Ciupa, ambele foste avocate.

Avocatul Bogdan-Adrian Dabelea a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru.

Dan-Mihai Bucică, fost avocat în Baroul Gorj a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

Candidații au avut de trecut mai multe probe, în cadrul etapelor de concurs, de la test grilă de verificarea cunoștințelor juridice, probă scrisă la drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal, testare psihologică și, în final, interviu. Aceștia au fost verificați și în privința îndeplinirii condiției de bună reputație.

În total, la nivel național intră în sistem 295 de judecători și 166 de procurori.

Gigi Bușe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.