candidati psd

Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

duminică 3 martie, 2024

Doi bărbați, tată și fiu, au ajuns sâmbătă în arestul IPJ Gorj, după ce au fost implicați într-o bătaie într-un club din Târgu Jiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, de 43 de ani, din Târgu Jiu, și fiul acestuia, de 19 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au avut un conflict spontan cu un alt bărbat, de 33 de ani, agresându-se reciproc.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, ulterior, fiind extinsă urmărirea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbații de 43 și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Duminică urma ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Față de bărbatul în vârstă de 33 de ani, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.