Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

sâmbătă 17 februarie, 2024

Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute. Reprezentanţii Arhiepiscopiei cer credincioşilor să fie atenţi cu orice apel sau mesaj de pe pagina de socializare.

„Pentru că ieri paginile de Facebook şi au fost supuse unui atac din partea unui cont intitulat , cu locaţia aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuţii de administrare ale paginilor sus- mintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook şi va formula în cel mai scurt timp o plângere şi poliţiei cu privire la această situaţie”, transmit Reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către credincioşii care urmăresc cele două pagini să fie precauţi în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituţiei.
Apoi, aceştia au precizat că toţi administratorii de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminaţi din sistemul paginii de către falsul administrator, ca urmare a avertismentului difuzat: „Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual”.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.