Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

luni 4 decembrie, 2023

Ziua națională a României a coincis, pentru Clubul Rotary din municipiul Târgu-Jiu, cu organizarea unui eveniment deosebit, eveniment ce a devenit deja o tradiție pentru organizatori: este vorba de proiectul ,,O CANĂ DE FERICIRE”.

După cum ne-a informat d-na Raluca Davițoiu, președinte al Rotary Club Târgu-Jiu, în seara Zilei Naționale a României, începând de la ora 18.00, ,,participanții la evenimentul amintit au fost așteptați la o cănuță veselă și caldă de vin fiert ce aduce fericire celor care vor dori să o aibă pe masă de Sărbători, dar și elevilor Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din reședința județului Gorj”.

De remarcat este faptul că, la fel ca în anii precedenți, și anul acesta Clubul Rotary va dubla fondurile bănești care se strâng din donații pentru a achiziționa tablete luminoase A 3 pentru multiplicarea imaginii, tablete necesare elevilor de la specializarea ,,Grafică” a Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din municipiul Târgu-Jiu, așa cum s-a procedat și la ediția anterioară a evenimentului ,,O CANĂ DE FERICIRE”. Atunci, în anul 2022, au fost dăruite elevilor de la specializarea ,,Arhitectură” a instituției de învătământ târgujiene un număr de trei tablete grafice pentru procesarea imaginii digitale. 

Felicitări pe această cale organizatorilor evenimentului ,,O CANĂ DE FERICIRE”, organizatori care cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie 2023, au știut să se mobilizeze și să dăruiască din nou comunității bucurie și un strop de FERICIRE!

Marius Stochițoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.