candidati psd

Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 10 noiembrie, 2023

Vestea a fost anunţată de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţ care înlătură propagada celor care spuneau pe reţelele de socializare că acest drum nu se va realiza.

“În maxim două luni, iar dacă nu vom prinde sfârşitul anului, va fi sigur luna ianuarie, vom putea să lansăm în licitație-execuție Craiova – Târgu Jiu. Este drum expres. Ţin la acest proiect foarte mult şi va fi lansat în licitaţie, asta însemnând primul tronson Craiova – Filiaşi, care este comun cu Craiova – Lugoj, iar la Filiași, Filiaşi – Târgu Jiu se separă drum expres. Vom lansa licitaţia. Poate există şanse să se termine, să putem să facem până la sfârşit de decembrie, dar nu vreau să îmi iau angajamente de care să nu mă țin. În mod sigur, în ianuarie se poate lansa în licitaţie”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit news.ro.

Deputatul de Gorj Mihai Weber salută anunţul făcut de Grindeanu: „Ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, confirmă ceea ce mi-am asumat în fața gorjenilor, că proiectul meu de suflet se va realiza. Am promis, mă țin de cuvânt!”

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.