Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 21 septembrie, 2023

A fost deschis un dosar penal în urma exploziei urmate de incendiu de pe Autostrada A7, din judeţul Vrancea, în urma căreia patru oameni au murit şi cinci au fost răniţi. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere şi neluarea măsurilor de securitate în muncă.

Explozia urmată de incendiu din zona Călimăneşti a fost anunţată la ora 01.12, în dispeceratul IPJ Vrancea, prin apel la 112. A fost sesizat un incendiu puternic în apropiere de Drumul Naţional 2 E 85.
La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie care au constatat că incendiul se manifesta în zona în care se efectuau lucrări la autostradă.
„Poliţişti rutieri şi de ordine publică au acţionat pe Drumul Naţional 2 E 85 şi arterele secundare, între Călimăneşti şi Mărăşeşti, pentru fluidizarea traficului şi asigurarea unui perimetru de siguranţă. (…) La locul producerii, din cursul nopţii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Vrancea, se află o echipă complexă formată din ofiţeri specialişti – Serviciul Investigaţii Criminale şi criminalişti care efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
În această cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă precum şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, transmite, joi, Poliţia Vrancea

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.