candidati psd

Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 19 septembrie, 2023

Doi poliţişti din cadrul IPJ Dolj sunt martori în dosarul deschis în urma scandalului din Centrul Vechi al Craiovei. Informaţia a fost transmisă, în urmă cu scurt timp, chiar de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Scandal produs în dimineața de 16 septembrie. Şase persoane reţinute

„Referitor la scandalul produs în dimineața de 16 septembrie, într-un club din Craiova, au fost identificați opt bărbați implicați în conflict. Astfel, în seara de 18 septembrie, au fost emise şase ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestora. De asemenea, în acest moment, sunt audiați alți doi bărbați, urmând a fi propuse măsuri în consecință. În acest eveniment nu au fost implicați angajați ai IPJ Dolj, însă, în local, se aflau doi polițiști. Aceştia au fost audiați în calitate de martori. Ei au furnizat informații cu valoare operativă ce au dus la identificarea autorilor“, a transmis IPJ Dolj.

Reamintim că în dimineaţa zilei de 16 septembrie, un scandal violent a izbucnit în barul Buddha din Craiova. Doi bărbaţi, dintre care unul agent la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, au fost bătuţi crunt de un grup de tineri. Cearta ar fi pornit de la nişte dedicaţii pe care agentul de penitenciar le-a dorit, iar bătăuşii nu au fost de acord. A urmat o bătaie cruntă, în urma căreia cei doi bărbaţi agresaţi au ajuns la spital.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.