Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 26 mai, 2023

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că decizia de amânare a rotativei guvernamentale este cea corectă: „Cred că este decizia corectă ca să nu intrăm în discuţii politice până nu rezolvăm această grevă a profesorilor”.

„Această guvernare nu este doar despre stabilitate, este şi despre asumare. Am spus încă de săptămâna trecută, înaintea discuţiilor politice trebuie să ne asumam împreună rezolvarea problemelor majore din societate, mai ales că o grevă generală presupune şi o încărcătură emoţională deosebită”, a declarat vineri dimineaţa Marcel Ciolacu.

„Consider că decizia luată de noi trei, copreşedinţii acestei coaliţii, este corectă, pe care ne-o asumăm împreună. Împreună o să continuăm, eu în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor reprezentând legislativul, dumneavoastră în calşitate de prim-ministru reprezentând executivul, să soluţionăm cât mai rapid această problemă, categoric legitimă, venită din partea profesorilor, dar trebuie să avem totuşi şi echilibru de a găsi momentele cele mai prielnice şi împreună ne-am asumat că în programul de guvernare prioritatea numărul unu sunt profesorii şi sistemul de sănătate”, a adăugat Ciolacu.

Acesta spune că un nou calendar al rotaţiei va fi stabilit la nivel de coaliţie.
„Avem convenit un calendar împreună cu liderii din învăţământ, este un calendar foarte scurt. Cred că este decizia corectă ca să nu intrăm în discuţii politice până nu rezolvăm această grevă a profesorilor, urmând pe urmă să găsim, tot împreună, calendarul pentru a se face rotaţia”, a spus liderul PSD.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.