Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 24 mai, 2023

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a avut miercuri o întrevedere cu preşedintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier: „Întâlnirea a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noştri pentru aderarea ţării noastre la Schengen”.

„Întâlnirea de azi (mietrcuri – n.r.) cu preşedintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noştri pentru aderarea ţării noastre la Schengen”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că faptul că Steimeier a fost însoţit de o importantă delegaţie de oameni de afaceri demonstrează interesul companiilor germane pentru a-şi creşte prezenţa în România, dar şi pentru a aduce investiţii noi.

„Germania este cel mai important partener comercial al României şi al doilea investitor în economia românească, iar din această perspectivă avem o şansă extraordinară pentru a aduce şi mai mulţi bani în economia românească şi a face mai multe locuri de muncă. De asemenea, am reconfirmat deschiderea totală a României pentru a se implica activ alături de companiile germane în procesul de reconstrucţie a Ucrainei”, încheie Ciolacu.
Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, efectuează o vizită de stat la Bucureşti, Sibiu şi Timişoara, în perioada 24-26 mai.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.