Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 23 mai, 2023

Gorj: Muncitor prins sub un mal de pământ. Un bărbat care lucra la o rețea de canalizare a fost prins marți dimineață sub un mal de pâmânt la Stejari, Gorj.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane prinse sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături pentru o instalație de canalizare.

Muncitorul a fost extras de colegi

„La fața locului se deplasează trei autospeciale de intervenție în astfel de situații, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare în astfel de evenimente. De asemenea, intervine și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, dar și un echipaj din cadrul SAJ Gorj. Din primele informații, persoana este surprinsă până la nivelul gâtului, este conștienta și cooperantă“, potrivit ISU Gorj.

„La sosirea echipajelor de intervenție bărbatul fusese extras de către colegii alături de care efectua săpături. A fost preluat de către echipajul SMURD sosit la fața locului și este evaluat medical. Bărbatul este în continuare conștient și cooperant. A fost stabilizat. O să fie transporta la Spitalul din Târgu-Cărbunești“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.