candidati psd

Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 30 martie, 2023

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a organizat cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, un concurs inedit desfășurat pe parcursul a două zile în Poligonul Târgu-Cărbunești, pe traseele de Via Ferrata ale Clubului de alpinism White Wolf din Baia de Fier cât și la sediul unității.

Au participat echipaje formate din luptători din cadrul Jandarmeriei Gorj, Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova, Inspectoratelor de Jandarmi Județene din Dolj, Olt, Mehedinți și Vâlcea precum și din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.

Competiția cu caracter aplicativ-militar a presupus parcurgerea mai multor probe de concurs printre care: ședință de tragere în poligon, traseu accidentat cu transportarea unei persoane rănite, traseu de alpinism Via Ferrata, traversare panouri și a rampelor cu obstacole, împingerea unui autoturism, trecerea prin labirint și tunel și escaladarea unui turn.

Probele parcurse de luptători au fost planificate într-o succesiune logică și s-au desfășurat cu echipe formate din 4 luptători, sub supravegherea arbitrilor.

Concursul a presupus dezvoltarea capacităților fizice, psihice și a spiritului de echipă, întărirea coeziunii participanților prin parcurgerea în condiții de stres și limită de timp a probelor aplicativ-militare, fiind urmărit spiritul de fair-play al participanților.

La finalul competiției, echipele clasate pe podium au fost premiate cu articole militare oferite de Asociația Sportivă Jiul. Cu ocazia acestui eveniment, Jandarmeria Gorj transmite instituțiilor care au participat la această competiție aplicativ-militară, aprecierea pentru modul de cooperare în scopul îndeplinirii misiunilor specifice și evidențierea bunei pregătirii a tuturor luptătorilor cu rezultate deosebite obținute în echipă.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.