Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 28 martie, 2023

O femeie de 35 de ani din oraşul Sângeorz-Băi a fost înjunghiată marţi, pe stradă, de soţul său ei, cu care se afla în proces de divorţ. Femeia a ajuns la spital cu nouă lovituri de cuțit și a fost operată de urgență.

Foto cu locul unde femeia a fost înjunghiată

Înjunghiată de nouă ori

Agresorul a dispărut de la faţa locului imediat ce a comis fapta şi a fost dat în urmărire de poliţie care a instituit filtre la ieşirile din localitate. El a fost găsit însă ulterior, spânzurat, într-o magazie din apropierea blocul în care locuia.

„După comiterea faptei, autorul acesteia a fugit, fiind găsit spânzurat, într-o anexă a blocului în care locuia”, a precizat prim procurorul Adrian Briciu, pentru Gazeta de Bistrița. Cu toate eforturile paramedicilor, acesta nu a mai putut fi salvat.

Atacul cu cuţitul s-a produs în jurul orei 7.00 dimineaţa, în timp ce femeia se deplasa spre serviciu, aceasta fiind acostată pe stradă de către soţul cu care se afla în divorţ şi cu care nu mai locuia. Cei doi au început să se certe şi, la un moment dat, bărbatul a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de nouă ori.

Cuplul are un copil în vârstă de 16 ani. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a transmis că femeia a ajuns la spital conştientă şi cooperantă, însă a intrat direct în sala de operaţie, având în vedere că plăgile din zona gâtului şi toracelui puteau să îi pună viaţa în pericol. „La UPU din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adusă în această dimineaţă (28 martie 2023) o femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea Sângeorz-Băi, prezentând 9 plăgi produse prin înjunghiere, în zona gâtului, a toracelui şi a mâinilor. La momentul prezentării în UPU, pacienta era în stare stabilă, conştientă şi cooperantă. Întrucât plăgile din zona gâtului şi toracelui i-ar fi putut pune viaţa în pericol, pacienta a fost transferată în sala de operaţie, în acest moment fiind supusă unei intervenţii chirurgicale de către medicul specialist în specialitatea chirurgie toracică”, a transmis reprezentanta unităţii spitaliceşti. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de omor.

D.C.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.