Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 21 decembrie, 2022

În prag de sărbători, la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu s-au desfășurat o serie de activități ce au transformat ultima săptămână de şcoală, până la vacanță, într-o săptămână a omeniei, a bucuriei de a dărui, de a fi mai buni, mai toleranţi unii cu alții.

Astfel, copiii au ales să pătrundă în magia sărbătorilor de iarnă într-un mod deosebit, derulând proiectul “Dar din dar”, la careelevii din clasele de gimnaziu, coordonați de diriginții lor, au oferit daruri colegilormai mici de școală. O altă acțiune de acest fel a venit și din partea conducerii Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu”. Astfel, directorul școlii Iulia Nănuț, prin sponsorizările obținute, a reușit să aducă bucurie atât elevilor, cât și întregului personal al școlii prin cadourile oferite cu prilejul apropierii marii sărbători religioase a Crăciunului.

Cei mici, elevii de grădiniță, l-au aşteptat pe Moş Crăciun la serbările pregătite cu multă emoție. S-au întâlnit cu Moș Crăciun pe holurile școlii și au fost nerăbdători să-l aștepte fiecare în clasă, să-i spună câte o poezie sau să-i cânte un cântecel, toate pregătite înainte, cu mult timp, împreună cu profesorii lor. Astfel, elevii îndrumați de învățători și diriginți, au creat atelierul lui Moș Crăciun, au împodobit bradul în clasele lor și au colindat cu bucurie vestind miracolul Nașterii Domnului. A fost o atmosferă de sărbătoare în școală, cu mult entuziasm, colinde, voioșie, împletite perfect cu atmosfera de sărbătoare.

CRISTINA RASCOL, bibliotecara





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.