Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 12 noiembrie, 2021

Indiferent de formula de guvernare, consideră deputatul PSD Gorj, președintele social democraților gorjeni și membru în delegația celui mai puternic partid din Opoziție, aflată la discuțiile pentru formarea unui nou cabinet guvernamental.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este mihai-weber.jpg

Acesta spune că este esențial ca trei măsuri să fie adoptate și să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Dincolo de stabilizarea situației dezastruoase din sănătate, PSD va insista, fie că se va afla la Putere, fie că se va poziționa în Opoziție, pentru:

➡️ găsirea URGENTĂ a unei soluții pentru CREȘTEREA PENSIILOR aflate sub nivelul salariului minim pe economie;

➡️ creșterea alocațiilor pentru copii, de la 214 la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 427 la 600 de lei pentru copiii mai mici de 2 ani și pentru cei cu dizabilități;

➡️ creșterea salariului minim, de la 2.300 la 2.550 de lei; Deciziile haotice ale guvernelor de dreapta în ceea ce privește liberalizarea pieței energiei se resimt din ce în ce mai acut, motiv pentru care românii trebuie ajutați să treacă peste efectele creșterii prețurilor. Sunt măsuri de bun simț, care vizează menținerea puterii de cumpărare a populației și, implicit, a consumului, un factor extrem de important pentru o bună funcționare a economiei, consideră liderul PSD Gorj.

M.BECHERETE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.