Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 4 decembrie, 2019

Iată cum iese la iveală încă o minciună a primarului liberal al  municipiului Tg Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 78763955_2745915325456141_3607482055706804224_n.jpg

Edilul declara, nu mai departe de ieri, că: „În urma discuțiilor pe care le-am purtat cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, am aflat că licitația pentru continuarea lucrărilor la centura ocolitoare, fusese anulată de Guvernul PSD”. Totuși, astăzi, adevărul a ieșit la iveală. Romanescu și PNL Gorj i-au mințit, ieri, pe gorjeni! În urma unei solicitări trimise de mass-media locală Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, răspunsul primit scoate la lumină situația reală privind stadiul procedurii de atribuire a contractului ”Construcția variantei de ocolire Târgu Jiu – finalizare lucrări”.

Astfel, potrivit datelor furnizate de Biroul de presă al CNAIR, „procesul de evaluare al ofertelor a fost finalizat prin aprobarea Raportului procedurii, în data de 6.11.2019.(…). Drept urmare, având în vedere că singura ofertă depusă în cadrul procedurii de achiziție publică a fost respinsă, procedura de atribuire a fost anulată (…)”,  adică după instalarea Guvernului PNL, condus de Ludovic Orban!!!

Deci licitația a fost anulată de guvernul Orban și astfel s-a demonstrat, încă o data, că tot ce aruncă în spațiul public peneliștii sunt doar minciuni. Iar minciuna… turnată locuitorilor urbei noastre, chiar de cel care se arată extrem de vehement cu opozanții social-democrați din Primărie și Consiliul Local, ne dovedește, o data în plus, grija aleșilor liberali pentru cetățeni. Grijă care, suntem convinși, va fi avută în vedere la viitoarele alegeri locale.

B.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.