Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 3 octombrie, 2019

O nouă mostră a dezinformărilor, exagerărilor sau miniciunilor liberalilor gorjeni lansate în spațiul public la adresa eforturilor parlamentarilor social-democrați conjudețeni: „Astăzi (nota red. – ieri), în Comisia de Muncă a Camerei deputaților, a fost avizată pozitiv propunerea legislativă făcută de parlamentarii PSD de Gorj, privind reducerea vârstei de pensionare.

Încă o dată, gorjenii pot trage singuri concluziile legate de minciunile pe care reprezentanții PNL din Gorj le-au lansat – sistematic –  în spațiul public, în ultimele săptămâni. Mie nu mi-a plăcut niciodată să fac afirmații fără acoperire, motiv pentru care am să atașez un print-screen cu postarea domnului deputat Vâlceanu, maestrul minciunilor și dezinformărilor din județul Gorj.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 72413764_634924307034109_9115146664951152640_n.jpg

În concluzie, adresez un mesaj tuturor angajaților de la CE Oltenia, prin care îi asigur (și afirmațiile mele se pot verifica) că proiectul promovat de mine și de parlamentarii PSD din Gorj, cel negociat cu sindicaliștii, a primit aviz favorabil în Comisia de Muncă. Urmează votul în plen unde (asta le spun, din nou, cu certitudine, angajaților CEO interesați de acest act normativ), colegii mei deputați din PSD vor răspunde favorabil, în unanimitate, așteptărilor pe care le au minerii de la noi”, a concluzionat  Mihai Weber, deputat PSD Gorj  în postarea sa.

De fapt, aceasta nu este singura miciună pe care deputatul PNL Gorj  a proferat-o în spațiul public, de notorietate fiind mai ales  aceea   prin care a mințit gorjenii spunând că nu au ajuns banii în contul Uzinei Mecanice Sadu și a promis că dacă se va cumpăra un șurub pentru această uzină, își va da demisia. Dar nu a avut tăria de caracter să o facă!! A mințit și cu faptul că parlamentarii PSD Gorj nu-și susțin propriul proiect care vizează reducerea vârstei de pensionare! Domnule Vâlceanu, gorjenii sunt sătui de minciunile Dvs. Singurul care minte este deputatul PNL Gorj care, nu s-a remarcat cu nimic în acești 3 ani de mandat! În semn de respect față de cei care v-au trimis în Parlament, încă mai aveți timp să vă dați demisia!

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.