Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 27 ianuarie, 2022

Deputatul PSD Gorj, Mihai Weber a reacționat la declarația ministrului Dan Vâlceanu cu privire la aprobarea  ajutorul de restructurare pentru CE Oltenia : Aprobarea Planului de restructurare reprezintă adevărata provocare pentru Complexul Energetic Oltenia.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este mihai-weber.jpg

Înainte de toate, trebuie să vedem clar ce obligații au fost asumate în acest Plan și dacă ele pot fi duse la îndeplinire în termenul prevăzut.  Cu toții ne dorim să nu fie un măr otrăvit pentru Complexul Oltenia sau pentru sistemul energetic din România. Acum, prioritar pentru companie este achiziționarea certificatelor de carbon, altfel nu mai putem vorbi de continuarea activității producătorului de energie.

Solicit ministrului Energiei să spună public ce angajamente au fost asumate în Planul de restructurare și care sunt riscurile în ceea ce privește respectarea documentului aprobat de Comisia Europeană, a mai spus deputatul social-democrat gorjean.. CEO reprezintă pionul principal în Sistemul Energetic Național și asigură ceea ce-și dorește orice țară: INDEPENDENȚA ENERGETICĂ!

B.M.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.