Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 27 ianuarie, 2022

O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, în această dimineață, după ce mașina pe care o conducea pe DN 65 a pătruns pe contransens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a fost proiectată pe câmp. Momentul în care maşina părăseşte carosabilul a fost surprins cu o cameră de bord.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, în această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Slatina și Valea Mare, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme. Acesta erau conduse de două femei, cu vârstele de 21 și 35 de ani. Din cauze ce urmează a fi stabilite, femeia de 21 de ani ar fi pierdut controlul volanului. Autoturismul său ar fi intrat pe sensul opus de mers, unde ar fi acroșat celălalt autoturism, după care a părăsit partea carosabilă.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului, femeia de 21 de ani, a necesitat îngrijiri medicale. Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ionel CILICA-DIACONU





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.