Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

luni 29 noiembrie, 2021

Poliţiştii doljeni au dispus, duminică, reţinerea unui bărbat de 48 de ani, din Robăneşti, cercetat pentru violenţă în familie, ameninţare, încălcarea ordinului de protecţie şi ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost evacuat din locuinţă, însă s-a întors şi şi-a agresat concubina.

„Bărbatul în cauză era cercetat de poliţişti sub aspectul savârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri. Totodată, împotriva acestuia era emis un ordin de protecţie provizoriu, fiind dispusă evacuarea acestuia din locuință și păstrarea unei distanţe de 50 de metri față de concubina sa, o femeie de 49 de ani, pe care, la data de 27 noiembrie, ar fi ameninţat-o şi agresat-o fizic, în timp ce se aflau în locuinţa comună din satul Lăcrița Mare.

Ieri dimineaţă, poliţiştii secţiei au fost sesizaţi de femeia în cauză cu privire la faptul că, în noaptea de 27/28 noiembrie, bărbatul a revenit la domiciliu, unde ar fi ameninţat-o şi agresat-o fizic”, au precizat poliţiştii doljeni.

Bărbatul a fost ridicat de poliţişti de acasă şi dus la sediul secţiei pentru cercetări. După audieri, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Acum este cercetat şi pentru încălcarea ordinului de protecţie.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.