Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 5 noiembrie, 2021

Zeci de candidați vor participa sâmbătă la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj pentru ocuparea a 10 posturi de ofițer.

Acestea sunt scoase la concurs din sursă externă. Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj scoate la concurs 10 posturi de ofițeri de poliție prin încadrare directă. Înscrierile se fac online până în data de 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. În ultimele zile au avut loc probele fizice obligatorii. Doar candidații care au promovat probele fizice au acum acces la proba scrisă a concursului pentru angajarea a zece ofițeri de poliție din sursă externă.

Posturile scoase sunt în specialitățile relații publice, comunicații și informatică, logistică, pregătire profesională, implementare proiecte, investigații criminale și investigarea criminalității economice. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Proba scrisă a concursului va avea loc sâmbătă, după cum au precizați reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj. Este de precizat că accesul la probele concursului de recrutare pentru cele 10 posturi de ofițer de poliție se va face în condiții de pandemie. Candidați trebuie să prezinte certifcatul verde după vaccinare sau în urma trecerii prin boală. Sunt acceptate și testul rapid valabil 48 de ore și testul PCR valabil 72 de ore.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.