Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

duminică 24 octombrie, 2021

O nouă ediție a Festivalului Național de Umor „Ion Cănăvoiu” și-a desemnat astăzi câștigătorii, anunță Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Ediția de anul acesta s-a desfășurat online, la fel ca în 2020.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 245432950_560255795040169_2807486427350648332_n.jpg

„Din cauza circumstanțelor create de necesitatea respectării tuturor normelor sociale și sanitare generate de pandemia de coronavirus și din dorința de a continua tradiția unui festival de creație umoristică al cărui impact național a fost dovedit în cele 28 ediții desfășurate până acum, evenimentul din acest an a fost organizat după un Regulament special și a avut peste 85 de concurenți din România, Moldova și Bulgaria. Off line a fost organizat vineri, 22 octombrie 2021, Salonul Internațional de Caricatură, care, la inițiativa managerului CJCPCT Gorj, se numește începând cu această ediție “Aurelian Iulius Șuță – ȘAI”.

Dintre participanții la cele șase secțiuni ale festivalului (concurs de volum, de epigrame, de parodie, de poezie umoristică, de proză scurtă și de caricatură/fotografie umoristică) juriul a acordat următoarele premii: Premiul I epigramă – Nicolae Bunduri din Brașov. Premiul I proză scurtă –Constantin Bidulescu din Ploiești Premiul pentru cea mai bună carte de epigramă – Ion Moraru din Vaslui Premiul I fabulă – Vasile Larco din Botoșani Premiul I parodie – Vasilescu Petre din Craiova Premiul I caricatură – Codruț Duduman din Bacău Premiul pentru cea mai bună carte umoristică – Traian Cosma din Iași Premiul pentru poezie umoristică – Gârda Petru Ioan din Cluj Napoca”, a transmis Daniela Gapșea, purtătorul de cuvânt al CJCPCT Gorj.

Marius BECHERETE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.