Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

sâmbătă 16 octombrie, 2021

Reprezentanții Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu au susținut săptămâna aceasta o conferință de presă pentru a transmite că primarul municipiului, Marcel Romanescu, nu are nicio legătură cu realizarea bazei sportive din zona Debarcader.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 245386210_1071937903615389_2900850492255550368_n-1024x576.png

În schimb, edilul spune că are dovezi și martori care susțin contrariul. Rectorul UCB, Sorin Purec a declarat că edilul din Târgu Jiu nu ar trebui să se laude cu o investiție la care nu a contribuit. “Este autopromovare electorală”, a spus reprezentantul instituției de învățământ. Purec spune că un protocol între Compania Națională de Investiții și Federația Română de Fotbal a stabilit ca fiecare municipiu reședință de județ să aibă o bază sportivă complexă, dar Marcel Romanescu a refuzat propunerea. Atunci ar fi intrat pe fir reprezentanții universității, care au luat legătura cu CNI. Marcel Romanescu are altă variantă. Rectorul Purec a comentat și posibilitatea realizării acestei baze sportive pe terenuri deținute de municipalitate și este de părere că Zona Narciselor nu putea intra în discuție.

Din nou, primarul Marcel Romanescu îl contrazice pe omul din conducerea UCB. Spune că la CNI există un proiect de 4 milioane de euro pentru realizarea unei baze sportive de amploare, chiar în acea zonă. Romanescu a declarat că deține și acum documentele prin care CNI a cerut municipalității să îi pună la dispoziție un teren pentru o bază sportivă. Dincolo de aceste contre la nivel… universitar vrem să-i amintim edilului de la Tg – Jiu, faptul că nimeni altcineva decât el personal a interzis accesul echipei divizionare a UCB să se antreneze și să dispute meciuri oficiale la… Runcu, când Tg-Jiul are o sală de sport acoperită și dotată după toate standardele competiționale, care stă nefolosită. Atenție, domn primar, că se termină mandatul și revii la UCB… Sau, te muți la… Petroșani!!!

Marius B.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.