Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 14 octombrie, 2021

 La data de 14.10.2021, situația pacienților suspecți sau confirmați cu noul COVID-19 (conform raportării serviciului SPIAAM de la ora 08:00) este după cum urmează: Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada A.I. Cuza (Pasarelă):

• 68 pacienți confirmați la Secția Boli Infecțioase (nr. total de paturi avizate de Direcția de Sănătate Publică Gorj: 75). Dintre pacienții internați, 60 sunt nevaccinați. • 17 pacienți confirmați la nivelul compartimentului de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 16).Toți pacienții sunt nevaccinați.

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Tudor Vladimirescu:

• 4 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 15)

• 3 pacienți pozitivi pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj – 4, dintre care unul cu ventilator și 3 cu oxigenator)

Clădirea SJU Târgu-Jiu situată pe strada Progresului (Spital 700):

• 14 pacienți suspecți (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 25)

• 6 pacienți pozitivi pe secția de Terapie Intensivă (nr. total de paturi avizate de DSP Gorj: 5, dintre care cu ventilator 4)

Situația personalului angajat la SJU Târgu-Jiu, infectat cu SARS CoV-2: – 19 angajați depistați pozitiv în ultimele 14 zile. Menționăm că dintre aceștia, 9 sunt nevaccinați. Angajații prezintă forme ușoare ale bolii și se tratează la domiciliu, ne-a transmis purtătoare de cuvânt a SJU Tg Jiu.

M BECHERETE





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.