Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 14 octombrie, 2021

Spitalul Militar din Craiova va deveni, de vineri, spital suport COVID-19, potrivit Ministerului Apărării Naționale.

Prefectul Nicușor Roșca a avut, astăzi, o întâlnire cu șeful Direcției medicale din cadrul Ministerului Apărării Naționale, general-maior medic conf.univ.dr Dragoș Popescu, cu comandantul Spitalului Clinic de Urgență Militar “Dr. Ștefan Odobleja” Craiova, colonel-dr.Iulian Meșină, cu dr. Iuliana Manea, director al Direcției de Sănătate Publică Dolj și Flavius Sirop, subprefect al județului Dolj.

În cadrul acestei întâlniri s-a discutat includerea Spitalului Clinic de Urgență Militar “Dr. Ștefan Odobleja” în circuitul COVID-19, dar și măsurile organizatorice necesare. Astfel, de mâine, 15 octombrie, vor fi puse la dispoziția acestei unități medicale un număr de 10 paturi pentru tratarea cazurilor ușoare și medii și două paturi ATI.

În acest context, MApN a anunțat joi că de mâine 15 octombrie Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova va deveni de vineri spital de suport COVID-19.

„Astfel, spitalul militar din Craiova va putea prelua din cazuistica infectărilor cu noul coronavirus prin punerea la dispoziție a unui număr de 10 paturi pentru tratarea cazurilor ușoare și medii și două paturi ATI”, se arată în comunicatul transmis de MApN.

Ionel CILICA-DIACONU





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.