Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 12 octombrie, 2021

Deputatul PSD  Gorj și președinte al organizației PSD Gorj, care a obținut la alegerile locale un procent capabil să-i permită să conducă administrația județeană și administrațiile local din 43 de UAT-uri ale Gorjului, car nu au primit aproape nimic din fondul de rezervă al Guvernului și ale căror bugete locale sunt aproape goale, a postat următoarea declarație după nominalizarea de la Cotroceni:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este weber-1.jpg

„Iohannis se încăpățânează să continue experimentul EȘUAT „GUVERNUL MEU” De parcă nu ar fi fost suficiente criza sanitară, economică și socială, președintele Iohannis, prin propunerea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier, dovedește o mare doză de insolență, cinism și iresponsabilitate. Președintele continuă experimentul EȘUAT „GUVERNUL MEU” și joacă golf cu soarta românilor. Propunerea PSD de a forma un Guvern de specialiști, un Guvern STABIL, agreat de toate forțele politice, nu a fost luată în calcul de președintele României.

În schimb, în „SPIRALA” logicii prezidențiale, varianta USR-PLUS-PNL-UDMR pare cu totul altceva decât PNL-USR-PLUS-UDMR. PSD nu va vota o astfel de propunere. Nu putem vota un premier de la USR-PLUS, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL” a declarat deputatul gorjean Mihai Weber. Avem convingerea că și ceilalți doi parlamentari gorjeni, senatorul Cristi Rujan și deputatul Claudiu Manta nu se vor lăsa… cumpărați întru votarea unui alt Guvern ZERO.

Marius Becherete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.