Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 5 octombrie, 2021

Un elev de clasa a X-a de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, depistat cu COVID-19 a decedat, aseară, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Elevul studia la clasa de arte plastice şi era cunoscut ca un licean foarte talentat şi cu rezultate bune.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este liceul-de-arte.jpg

Vestea decesului a căzut ca un trăsnet asupra cadrelor didactice care îl aveau la clasă. Copilul ar fi avut şi diabet, fiind insulino-dependent. ” Este o veste îngrozitoare. Era un elev foarte bun şi foarte talentat. Îl cunoaştem de mic, de la grădiniţă. L-am văzut în urmă cu două săptămâni la şcoală, când a executat o lucrare grafică”, a spus unul dintre cadrele didactice.

Un alt profesor spune că elevul nu a mai fost la şcoală de două săptămâni. „Aveam o adeverinţă de la mamă că este răcit. Nu a venit la şcoală de două săptămâni. Am aflat ieri că era confirmat cu COVID -19 şi că a fost internat tot ieri şi ar fi decedat aseară. Părinţii au aflat de dimineaţă vestea. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniştit, chiar introvertit”, a spus un alt cadru didactic.

Clasa în care învăţa elevul a făcut în această perioadă cursuri cu prezenţă fizică la şcoală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.