Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

sâmbătă 25 septembrie, 2021

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, la congresul PNL că România se confruntă cu multe crize şi are nevoie de un guvern eficient.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este sala1-jpg.jpg

El a atacat USR PLUS: „Guvernarea nu este un loc al ironiilor, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi pe reţele de socializare”.
Iohannis. la congresul PNL: „Guvernarea nu este un loc al ironiilor, în care unii parteneri se comportă ca pe Facebook”
„România se confruntă în prezent cu provocări acute, cu multiple crize care se suprapun. Pentru a le gestiona cât mai bine este nevoie de un Guvern eficient. Guvernarea presupune însă în primul rând o muncă de echipă, parteneri care se bazează pe relaţii de respect şi încredere reciprocă, iar PNL are obligaţIa faţă de români să continue să guverneze responsabil. Guvernarea nu este un loc al ironiilor şi al gâlcevii nesfârşite, în care unii parteneri se comportă ca şi cum ar fi într-o dezbatere pe reţelele de socializare, iar când apare primul impas îşi iau lucrurile şi pleacă”, a spus şeful statului.

Klaus Iohannis susţine că la guvenare este nevoie de tenaticitate, perseverenţă şi dialog real cu cetăţenii. „Cine nu este pregătit pentru aşa ceva nu poate guverna România”, a adăugat preşedintele.
Acesta s-a declarat încrezător că „viitorul va fi unul bun pentru PNL şi că guvernarea va fi bine exercitată de liberali”.

Ionel CILICA-DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.