Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

duminică 25 iulie, 2021

Accidente cu șoferi gorjeni vineri și sâmbătă, în afara județului

La Milcoiu, în județul Vîlcea, un tânăr de 29 de ani, gorjean, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Medicii ajunși la fața locului l-au găsit inconștient și din păcate nu au reușit să îl salveze, acesta decedând la spital. Gorjeanul era polițist în București și se ducea la locuința părinților în comuna Albeni.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este bf3682702677c77bedd5a6f026ea40eamaxim.jpg

Un alt șofer din Gorj conducea vineri un autotren pe Autostrada A1, București – Pitești. O mașină venită din spate a intrat sub TIR, femeia de pe locul din dreapta murind pe loc.
Bărbatul de 50 de ani din Târgu Jiu nu consumase băuturi alcoolice și nici celălalt șofer. „Femeia în vârstă de 47 de ani, care se afla în partea din dreapta, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul care conducea autoturismul nu a avut nevoie de manevre de descarcerare, acesta a ieşit pe cont propriu şi ulterior a fost preluat de către un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Impactul a fost mai mult în partea din dreapta a autoturismului şi, din nefericire, a provocat decesul pasagerei”, a transmis ISU Prahova.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care nefericitul eveniment s-a petrecut.

Ionel CILICA-DIACONU





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.