Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 9 iulie, 2021

Un bărbat, de 55 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața aseară, după ce a căzut de la etajul 3 printre balustradele scării.

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul o persoană a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Craiova și este incoștientă.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj S.M.U.R.D. care, în urma resuscitării, din păcate, a constatat decesul persoanei în cauză.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 57 de ani, din Craiova, care ar fi fost în vizită la un prieten de 55 de ani, care locuieşte în blocul respectiv iar în momentul în care a părăsit imobilul, cu intenţia de a coborî, s-ar fi iar dezechilibrat şi ar fi căzut în gol, printre balustradele scării.https://ca6ec26f343f0b6c6f7bd98b96f9109a.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.