Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 30 iunie, 2021

Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj recrutează candidaţi pentru a participa la concursul de admitere organizat de Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

     Tinerii absolvenți de liceu, interesați de o carieră în Jandarmeria Română, se pot înscrie până la data de 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, prin completarea cererii – tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriagorj.ro, în raport de domiciliul/reședința înscrise în cartea de identitate a candidatului.

      Candidaţii recrutați pentru specializările ”Drept” și ”Ordine și siguranță publică” pot participa la concursul de admitere la o singură specializare / program de studii universitare de licență din cadrul unei singure facultăți.  

      Pentru detalii referitoare la condițiile și criteriile de recrutare, procedura de admitere, numărul de locuri aprobate pe facultăți, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes, accesați:

http://www.jandarmeriagorj.ro/index.php/cariera/anunturi/scolarizare-in-institutiile-mai-2018 

      Pentru înscriere precum şi pentru obţinerea informaţiilor utile cu privire la concursul de admitere în Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, contactaţi personalul specializat din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj (municipiul Tg. Jiu, str. Calea Bucureşti, nr. 9H, jud. Gorj, cod poştal 210141, tel.: 0253/213523 interior 24535).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.