Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 23 aprilie, 2021

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, în judeţul Dolj, referitor la directorul DRDP Craiova, Bogdan Bratu, care este acuzat de înşelăciune prin folosirea de documente de studii falsificate, că Bratu a fost pus în funcţie în perioada guvernării PSD şi după demitere a obţinut repunerea în funcţie printr-o decizie a instanţei.

„Domnul Bratu, el a fost demis şi a câştigat prin proces, a fost repus în funcţie prin decizie de instanţă. Din ce ţin eu minte e pus în perioada guvernării PSD, a fost schimbat când s-au certat PSD Dolj cu PSD Giurgiu şi acum a câştigat prin decizie de instanţă repunerea în funcţie”, a declarat Ludovic Orban. Întrebat dacă avea informaţii privind faptul că directorul DRDP Craiova ar avea documente de studii falsificate, Ludovic Orban a răspuns că nu are informaţii privind studiile lui Bogdan Bratu.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 178227717_156542779726039_410923491019320930_n.jpg

Procurorii Parchetului General efectuează vineri trei percheziţii domiciliare în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune de către o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional. Potrivit unor surse judiciare, este vorba de Bogdan Bratu, director general al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Craiova, acuzat de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prin folosirea unor documente de studii falsificate, inclusiv o diplomă falsă de licență de la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. În baza acestor documente ar fi încasat ilegal aproape un milion de lei, bani pe care ar putea fi nevoit să îi returneze.


M. BECHERETE





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.