Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 14 aprilie, 2021

Nici nu s-a uscat bine cerneala semnăturii noului manager al SJU Tg-Jiu, Dumitru Vienescu pe contractul de management pentru următorul mandat în fruntea institușiei, că au și început contestările.

Astfel, unul dintre consilierii județeni din Gorj nu vede cu ochi buni instalarea lui Dumitru Vienescu în fruntea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Consilierul județean Gheorghe Orzan, ajuns pe această funcție doar de câteva zile, nu îi dă o viață prea lungă la conducerea spitalului celui care, ani la rând, a făcut echipă cu Gigel Capotă, iar rezultatele și scandalurile s-au văzut. Prin urmare, din nimic nu are cum să iasă ceva bun, crede Orzan. Alesul liberalilor e de părere că s-a greșit cu forțarea (!?) lui Vienescu, pentru că a arătat ce poate, iar acest lucru reiese și din raportul de control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății pe vremea când ministru era… Sorina Pintea. Liberalul crede că Proiectul de Management al lui Dumitru Vienescu arată de parcă ar fi fost scris de o asistentă medicală.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este orzan.jpg

Dincolo de aceste afirmații, dincolo de faptele trecute din manageriatul lui Vienescu, interimar fiind o perioadă îndelungată la conducerea SJU Tg Jiu, nu putem să nu adresăm contestatarilor acestuia o nedumerire ce iscă și o întrebare: dacă e vorba despre a conduce o unitate SANITARĂ, oare Proiectul de Management al acesteia ar fi trebuit întocmit de UN INGINER MINIER??… Mare ți-e grădina, Doamne… De fapt, nu ne mai miră nimic într-o Românie dominată de incompetență, haos, neputință, imbecilitate și amatorism!

Marius BECHERETE





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.