Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

sâmbătă 11 iulie, 2020

La inițiativa prefectului județului Gorj, Cristinel Rujan, angajații mai multor instituții au participat astăzi la o amplă acțiune de ecologizare pe Jiu la barajul de la Vădeni, acolo unde ploile din ultima perioadă au adus cantități uriașe de gunoaie.

S-au alăturat acțiunii edilului șef al județului, președintele Consiliului Județean Gorj Cosmin Popescu  și vicepreședintele Ninel Muja, conducerea și reprezentanții Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj, ai Salvamont Gorj, ai Serviciul Judeţean de Gestionare a Deșeurilor și Activităților de Salubrizare Gorj, ai  Hidroelectrica dar și voluntari.

Au fost adunate, în condiții de deplină siguranță sanitară impuse de lege și cu respect față de mediu, gunoaie, resturi alimentare, PETuri, ș.a. cât să încapă în peste O MIE de saci menajeri! Semn că s-a lucrat serios și conștiincios, dar și că mai e mult de lucru. Chiar și cu lipsa de civilizație sau inconștiența sau nepsarea unora dintre concetățeni…

Felicitări tuturor participanților pentru această activitate desfășurată ÎN TIMPUL lor LIBER (asta ca să nu aud comentarii de genul… lasă domle, că de aia sunt plătiți!), iar celor care vor încălca legile Mediului în continuare, Poliâia, Jandarmeria, Garda de Mediu le pregătesc, cât de curând, surprize … surprize!

Marius BECHERETE





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.