Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

luni 11 mai, 2020

Vela: Astăzi am emis ordonanţa numărul 11 Vela: Al doilea punct este legat de exceptarea de la măsurile de izolare sau carantinare pentru personalul fluvial şi maritim care vine din ţări catalogate din zone roşii sau galbene în măsura în care personalul nu prezintă simptome.
Vela: O a treia de măsură este legată de ridicarea stării de carantinare pentru Ţăndărei.

Declarații de presă la sediul MAI

Declarații de presă la sediul MAI

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Luni, 11 mai 2020

A fost emisă Ordonanţa militară 11, care prevede ca oraşul Ţăndărei iese din carantină începând de astăzi.
“O decizie luată astăzi, care cred că adduce bucurie în oraşul Ţăndărei şi în judeţul Ialomiţa. A fost aprobată solicitarea Comitetului judeţean pentru Situaţii Specială de Urgenţă de a ridica măsura de carantinare pentru oraşul Ţăndărei.”, a declarat Marcel Vela.

De asemenea, ministrul de Interne a precizat că, în ordonanţa militară
“Suspendarea zborurilor către Spania şi din Spania către România, este continuarea suspendării care expiră astăzi şi este valabilă până în 14 mai inclusiv.”, a spus Marcel Vela.
De asemenea, în ordonanţa militară 11 este prevăzută şi posibilitatea de a nu intra în carantină pentru persoanlul Navigant care nu prezint simptome specific COVID-19.
Cele mai importante declaraţii făcute de Marcel Vela:
Astăzi am emis ordonanţa numărul 11. Primul punct pe care doresc să vi-l prezint este legat de suspendarea către şi dinspre Spania. Este continuarea
suspendării şi este valabilă până în 15 mai inclusiv.
Al doilea punct este legat de exceptarea de la măsurile de izoloare sau carantinare pentru personalul fluvial şi maritim care vine din ţări catalogate din zone roşii sau galbene în măsura în care personalul nu prezintă simptome.

O a treia de măsură este legată de ridicarea stării de carantinare pentru Ţăndărei.
Trebuie să transmitem un gând pios şi de condoleanţe pentru cei care au pierdut pe cineva drag. Fiecare aţi fost un erou. Fie că aţi fost medici, fie că aţi protejat oamenii, fie că aţi suferit în carantină sau aţi trudit la locul de muncă. Fiecare dintre dumnevoastră sunteţi un erou.
Urmează o perioadă grea. Trebuie să o gestionăm la fel de atent pentru că este păcat să stricăm ce am construit în acest luni.
Mă bazez pe efortul fiecăruia dintre dumneavostră că vom avea în continuare grijă de cei dragi. Suntem împreună ctitori la o pagină de istorie a României. (Mediafax)





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.