Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 29 aprilie, 2020

Deoarece pe site ul DSP Gorj, din data de 27.04.2020 nu a mai fost postat niciun comunicat oficial privind situația epidemiologică la zi la nivelul județului, ne cerem scuze cititorilor noștri pentru că nu le putem prezenta date oficiale exacte, preluând și noi după … ureche (adică, din alte surse, NEOFICIALE) informațiile care apar.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 95257339_1064593217260756_5008998221616250880_n.jpg

Astfel, azi la prânz,  29 aprilie, în Buletinul oficial  de presă al Grupul de Comunicare Strategică, numărul de cazuri confirmate în județul Gorj, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, era de 44 cazuri. Între acestea se află și Claudia Motea, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, suspect de coronavirus. Femeia se află internată în prezent la spital și i-au fost recoltate probe pentru a se stabili dacă este infectată cu noul coronavirus. Directoarea Claudia Motea are o rudă prin alianță infectată cu COVID 19. Deocamdată, se așteaptă rezultatul analizei pentru a fi luate măsuri la nivelul conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Contacți direcți ai directorului de îngrijiri sunt ceilalți șefi ai Spitalului Județean din Târgu Jiu, inclusiv managerul Dumitru Vienescu. Este de așteptat și o reacție pe canalele mediatice oficiale la această știre. Nu de alta, dar purtătoarea de cuvânt a instituției, DSP Gorj, nu credem că poate fi acuzată de ceva… Site-ul publicației noastre conține datele de contact pentru recepționarea tuturor comunicatelor de presă din partea instituțiilor publice locale și județene, chiar dacă aceste informații ne parvin, deseori, cu destulă întârziere.

Marius BECHERETE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.