Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 26 martie, 2020

Gabriela Firea cu profesorul Adrian Streinu Cercel, împreună cu primarii de sector, directorii ASSMB, cu directorul general al Politiei Locale a Capitalei si cu seful Politiei Capitalei, au organizat o şedinţă cu tema masurilor de prevenire si limitare a raspandirii COVID-19”.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este streinu-cercel-1024x683.jpg

“Chiar acum ma aflu intr-o intalnire la Primaria Capitalei cu dl prof Adrian Streinu Cercel , impreuna cu primarii de sector, directorii ASSMB, cu directorul general al Politiei Locale a Capitalei si cu seful Politiei Capitalei pe tema masurilor de prevenire si limitare a raspandirii COVID-19.
Later edit: Luni, 30 martie, va incepe testarea. Primaria Capitalei va achizitiona 4000 de teste, iar cele 6 primarii de sector vor achizitiona cate 1000 de teste.” A declarat Gabriela Firea pe pagina sa de facebook.

Chiar acum ma aflu intr-o intalnire la Primaria Capitalei cu dl prof Adrian Streinu Cercel , impreuna cu primarii de sector, directorii ASSMB, cu directorul general al Politiei Locale a Capitalei si cu seful Politiei Capitalei pe tema masurilor de prevenire si limitare a raspandirii COVID-19.Later edit: Luni, 30 martie, va incepe testarea. Primaria Capitalei va achizitiona 4000 de teste, iar cele 6 primarii de sector vor achizitiona cate 1000 de teste.

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 26 martie 2020

C.D.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.