Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 10 martie, 2020

 Mihai Prunariu, consilier județean  și unul dintre vicepreședinții organizației PSD Gorj și-a anunțat, astăzi, demisia din funcția de conducere la nivelul formațiunii politice aflate în acest moment în Opoziție, dar cu o pondere majoritară ca și partid parlamentar sau la nivelul principalelor administarții locale gorjene.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 89600964_590734504988266_4919908380715253760_n-768x1024.jpg

Cum și-a motivat această decizie profesorul Mihai Prunariu, președintele CS Pandurii Tg Jiu și al AJF Gorj? „După 8 ani, am luat decizia să-mi pun demisia din vicepreședinte PSD Gorj. Stiu, o sa mă intrebați de ce nu și din partid… Pentru că  mi-aș pierde mandatul de consilier județean, pentru care am muncit, și pe care nu mi l-a dat actuala conducere (a filialei PSD Gorj – nota red.)… Mulțumesc colegilor mei, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, președinți de organizație, tuturor membrilor partidului! Vă apreciez si vă respect! Succes! ” scrie Mihai Prunariu pe propria pagină de socalizare.

Acolo unde a primit câteva zeci, chiar sute de reacții imediate, asupra acestei decizii, pe care a motivat-o, în plus, prin aceea că „nu vreau să girez actuala conducere a PSD Gorj, nici deciziile luate!” ceea ce demonstrează, o dată în plus, verticalitatea și probitatea morală ale lui Mihai Prunariu, dovedite și în lupta pentru apărarea patrimoniului CS Pandurii Tg Jiu, club republican ale căriu rezultate pe plan național și internațional încă se văd și sunt notabile, dovedind că profesorul de Sport Mihai Punariu nu a amestecat niciodată politica și  atletismul sau boxul, sau… Mă opresc, deocamdată, aici. Comentariile, după decizia BPExJ !!!

Marius BECHERETE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.