Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 20 februarie, 2020

După interpelarea parlamentară adresată de senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru ministrului interimar în continuare Lucian Bode asupra proiectelor de Infrastructură aferente județului nostru, astăzi și deputatul PSD Gorj Mihai Weber se adresează nu numai oficialului din guvernul interimar, ci tuturor gorjenilor, referitor la subiectul:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 72537790_1416017365227578_5291708602719928320_o.jpg

Realizarea Drumului Expres Târgu-Jiu – Craiova: „Guvernul PNL ne demonstrează, în fiecare zi, că nu este interesat de adevăratele probleme ale comunităților și nici de necesitățile reale ale românilor. Privatizarea sănătății, scutirea de taxe a băncilor, refuzul de a mări alocațiile pentru copii, împărțirea banilor pentru clientela politică și anticipatele, par a fi singurele rațiuni pentru care liberalii se află la guvernare. Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu, un proiect de suflet pentru care m-am bătut în ultimii ani, a avut alocată de către guvernul PSD finanțarea pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție, dar a fost uitat prin sertare, în cele aproape patru luni de guvernare ale cabinetului Orban. Singurul lucru pe care îl mai aveau de făcut liberalii era să stabilească un câștigător, dintre cele trei firme care s-au înscris la licitație.

Actualmente județul Gorj este unul mono-industrial, a cărui economie gravitează în jurul activității Complexului Energetic Oltenia, entitate economică pe care guvernul Orban plănuiește, de altfel, să o destructureze. Prin urmare, acest Drum Expres este singura variantă viabilă pentru ca județul Gorj să atragă mai mulți investitori, astfel încât să se dezvolte economic și social.

Le cer tuturor gorjenilor care consideră că acest proiect este esențial pentru viața noastră, să vină alături de mine pentru a susține și a promova, prin orice mijloace, necesitatea realizării acestei investiții, în regim de urgență. Pe Facebook, în stradă, la locul de muncă, în mașină, fiecare acolo unde se găsește, să transmitem un mesaj către acest guvern, pentru a-l face să înțeleagă care ne sunt prioritățile și ce mare nevoie este de o infrastructură rapidă în județul Gorj ”.  

Deputat PSD Gorj  MIHAI WEBER





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.