Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 30 ianuarie, 2020

Daniela Dobrin a depus azi jurământul ca subprefect al judeţului Dolj. Ea a mai ocupat funcția de șef al AJOFM Dolj în timpul guvernului Boc.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 84092514_477864819556402_8724158204105195520_n.jpg

Astfel, Doljul are și al doilea post de subprefect ocupat, formula complet fiind, la Prefectura Dolj: Dan Narcis Purcărescu – prefect; Cristian Marian Șovăilăși Daniela Dobran – subprefecți. Și la Gorj, prin intermediul unei videoconferințe ținute de ministrul de Interne Marcel Vela, gorjeanul Virgil Drăgușin a fost propulsat în funcția de subprefect de Gorj, funcție ce a mai deținut-o între anii 2013-2014. Guvernul a aprobat o Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Gorj de către Virgil Drăgușin, economist în cadrul Direcției Agricole Gorj. Virgil Drăgușin este al doilea subprefect al județului dar are o experiență administrativă mare. A fost susținut pentru această funcție de PNL. Și conducerea Prefecturii Gorj are în prezent o echipă completă în formula: Cristinel Rujan – prefect, subprefectul Gheorghe Grigorescu, fost șef la Finanțele Publice Gorj, susținut de PMP, și subprefectul Virgil Drăgușin, susținut așa cum spuneam de PNL.

În schimb, Consiliul Local (CL) Craiova are, începând de astăzi, un nou membru. În ședința ordinară s-a luat act de încetarea mandatului de consilier local al lui Gheorghe Nedelescu (PSD), trecut la conducerea Termo SRL, și validarea mandatului unui nou consilier. Este vorba de Raluca Florentina Pâncu, următorul supleant pe lista electorală a alianței PSD – UNPR, la alegerile locale din 2016. Raluca Pâncu, membru PSD, a depus astăzi jurământul de credință în față Consiliului Local și s-a așezat pe scaunul de consilier. Ea vine de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, unde este profesor titular și director adjunct al unității de învățământ. La Târgu Jiu, în Consiliul Local și-a început activitatea  Andrei Udriștoiu, consilier din partea PMP, care l-a înlocuit pe demisionarul Ion Săvoiu, propulsat de primarul Romanescu la TRANSLOC, drept consilier personal al directorului liberal Mihai Paraschiv.

C.P.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.