Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

luni 27 ianuarie, 2020

O familie de turişti cu doi copii a rămas înzăpezită în zona Obârşia Lotrului, jandarmii şi poliţiştii fiind nevoiţi să intervină pentru deblocarea maşinii.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este jandarmi-vl-2.jpg

Potrivit IJJ Vâlcea, autorităţile au fost solicitate, printr-un apel la 112, duminică seara, să intervină pentru a acorda ajutor unei familii cu doi copii care a rămas cu maşina înzăpezită în zona Obârşia Lotrului.

În timp ce se deplasau la faţa locului, echipajul de jandarmerie format din patru subofiţeri şi echipajul auto din cadrul Poliţiei Voineasa s-au întâlnit pe drum cu turistul care coborâse de la locul incidentului pentru a căuta semnal să sune la 112. „Aceştia au ajuns în zona indicată de apelant, iar soţia şi cei doi copii ai acestuia au fost duşi în siguranţă până la Obârşia Lotrului de către o maşină care trecea prin zonă.

Autoturismul a fost deszăpezit cu ajutorul jandarmilor şi poliţiştilor şi condus de către turist până la familia acestuia”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Vâlcea. Turiştii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.