Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 29 octombrie, 2019

Primarul PNL al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vrea să bage un milion de euro în luminițe colorate pentru 18 fântâni arteziene. Proiectul de Hotărâre inițiat de primar a fost depus spre a fi discutat în ședința de ieri a Consiliului Local și supus aprobării consilierilor.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 53060142_2228788650771125_7238397723563524096_n-1.jpg

Materialul nu a fost votat, consilierii PSD  cerând, pe bună dreptate, ca banii să meargă către alte priorități. ”Să bage un milion de euro în operele lui Brâncuși sau în aducțiuni cu apă, la Târgu Jiu acum apa este dată cu program, din cauza secetei, deci avem nevoie de aducțiuni suplimentare de apă și foraje noi”, și-au motivat consilierii social-democrați respingerea propunerii primarului.

Conform informațiilor din zona politică locală, primarul va veni cu aceeași propunere și la următoarea ședință de Consiliu Local. Am terminat deci cu parcările, cu asfaltarea, semaforizarea și lipseau fântânile luminoase. În rest a rezolvat tot domnul Romanescu. Poate era mai potrivit să fi investit un milion de euro pentru realizarea unor puțuri de adâncime, ca back-up pentru perioadele secetoase.

Cred că locuitorii municipiului Târgu Jiu sunt mai interesați de problemele cu care se confruntă zilnic și de soluțiile găsite de primar pentru rezolvarea acestor probleme. Aceasta ar fi fost o soluție. Cu un milion de euro am fi realizat câteva puțuri de mare adâncime care ar fi asigurat necesarul de apă în perioadele secetoase cum a fost în acest an. Mai rămâneau bani și pentru semaforizarea și fluidizarea traficulu

B.Marius

Un răspuns la “„TICHIA DE MĂRGĂRITAR” A PRIMARULUI ROMANESCU”

  1. Dom’ Primar, du-te la Vâlcea și vezi ce a făcut acolo colegul Gutau cu fonduri europene, centrul orasului e o bijuterie…
    La noi nu s-ar putea ?! Lasa-le dracului de beculețe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.