Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 25 septembrie, 2019

 Drumul Naţional 7A spre Obârşia Lotrului, respectiv km 86 + 650 – km 105 + 520, care face legătura între oraşele Petroşani, judeţul Hunedoara şi Brezoi, judeţul Vâlcea, a primit o finanţare de 2.000.000 lei şi va beneficia de o serie de lucrări de modernizare.

 Acest drum s-a aflat ani buni în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, după ce ministrul Transporturilor de la acea vreme, respectiv Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL, a decis schimbarea administratorului, prin trecerea lui de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara la DRDP Craiova.
În perioada ce a urmat schimbării administratorului, pe DN 7 A nu s-a mai realizat niciun fel de investiţie, el având nevoie de o serie de reparaţii capitale. În urma interpelării pe care am adresat-o Ministerului Transporturilor, DN 7 A s-a întors în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara şi au fost alocaţi şi banii necesari reparaţiilor.
Am realizat aceste demersuri în urma solicitărilor pe care le-am primit din judeţ şi conştient fiind de importanţa acestuia pentru hunedoreni.
Astfel, în acest moment DN 7 A, sectorul din judeţul Hunedoara până în dreptul localităţii Maleia, din judeţul Vâlcea, va intra în reparaţii constând în: covoare asfaltice, curăţare şi desfundare şanţuri, decolmatare podeţe, parapet metalic, parapet din beton, refacere corp drum, semnalizare verticală. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 2.003.801 lei.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 70882033_2428027090786164_7673139815117750272_n-1.jpg

Mereu am spus că nimic nu este imposibil atunci când există voinţă politică şi disponibilitate. Despre realizările lui Ludovic Orban ca ministru al Transporturilor nu are rost să ne chinuim să vorbim, pentru că bilanţul lui este o ruşine pentru mandatul pe care l-a deţinut, iar statutul de lider al Opoziţiei i se potriveşte de minune, pentru că poate doar să critice, fără să vină cu soluţii concrete.
Administraţia social democrată vine cu soluţii concrete la problemele oamenilor, iar pentru judeţul Hunedoara ne străduim să fim cât mai aproape de nevoile hunedorenilor.
Deputat Laurenţiu Nistor,
Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.