Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 30 iulie, 2019

Cu puţin timp în urmă, deputatul PSD Mihai Weber a anunţat, cu ajutorul unei postări pe Facebook, că ministrul Economiei, Nicolae Bădălau, după vizita efectuată la U.M. Sadu, a alocat fondurile necesare pentru modernizarea Uzinei de Armament de la Sadu.

Astfel, profiturile pe care fabricile de armament le realizează, vor rămâne la acestea pentru modernizare şi retehnologizare spre a deveni competitive pe piaţa internă şi externă. De asemenea, deputatul Mihai Weber cere demisia acelor deputaţi care, după vizita ministrului Economiei, Nicolae Bădălau au afirmat că vor demisiona în cazul în care, fie și un singur leu, va ajunge la Uzina de Armament de la Sadu: “Acelor politicieni gorjeni din Opoziție, care afirmau că își vor da demisia în cazul în care fie și un singur leu va ajunge la Uzina de Armament de la Sadu, le readuc aminte că este momentul să facă acest gest de onoare.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 67402263_1347498458746136_2064702882128592896_n.jpg

După vizita în județul nostru a ministrului Economiei, Nicolae Bădălău  au fost alocate fondurile necesare pentru modernizarea Uzinei de Armament de la Sadu. O altă veste bună o reprezintă și anunțul domnului ministru că în acest an profitul pe care fabricile de armament îl vor realiza va rămâne la acestea pentru modernizare și retehnologizare, astfel încât produsele românești din acest domeniu să fie competitive atât pe piața internă, cât și pe cea externă”. Închei această ştire îmbucurătoare nu înainte de a felicita demersul deputatului PSD Gorj, Mihai Weber pe lângă ministrul Economiei, Nicolae Bădălau în rezolvarea acestei problem, tărăgănată de fostele guvernări, care va crea noi locuri de muncă necesare îmbunătăţirii condiţiilor de trai pentru cetăţenii din Sadu şi cei din împrejurimi.

                                                         Ionel CILICA-DIACONU





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.