Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

luni 8 iulie, 2019

Secretarul comunei Bustuchin a fost chemat la Prefectură, pentru a i se solicita, un raport în vederea eliberării ordinului de suspendare din funcție a primarului comunei Bustuchin, Ion Ciocea.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Ciocea-1024x681.jpg

Secretarul nu a emis raportul, susținând că nu i s-a prezentat vreun document. Hotărârea privind înlocuirea primarului Ciocea ar fi fost votată în cadrul Biroului Permanent al PSD Gorj. Ion Ciocea a candidat independent la Senat în anul 2016, după ce a fost scos de pe lista de candidați, cu toate că se clasase pe locul al doilea doi la alegerile interne. Conform statului PSD, declararea ca independent sau neafiliat politic înseamnă demisia din partid.

Consilierii locali de la PSD ar fi intenționat să demisioneze, pentru ca în localitate să se organizeze alegeri anticipate. Ion Ciocea spune că inițiativa a aparținut viceprimarului localității și consilierilor, dar unii dintre ei ar fi renunțat. Primarul comunei Bustuchin a spus că nu a luat o hotărâre cu privire atacarea ordinului în contencios –administrative, pentru că nu se știe dacă acesta a fost emis de Prefectură.

Consilierii locali de la PSD ar fi intenționat să demisioneze, pentru ca în localitate să se organizeze alegeri anticipate. Ion Ciocea spune că inițiativa a aparținut viceprimarului localității și consilierilor, dar unii dintre ei ar fi renunțat.

Consilierii locali PSD din comuna Bustuchin au fost chemați astăzi la sediul PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.