Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 8 martie, 2019

Sâmbătă şi luni, jandarmii gorjeni vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul desfăşurării competiţiei de schi organizată în Rânca, la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu şi F.C. Daco-Getica Bucureşti   precum şi la meciul de baschet masculin dintre echipele A.C.S. Tg-Jiu şi CSM 2007 Focşani.

Pentru gestionarea acestor evenimente publice vor fi constituite dispozitive de ordine publică care vor asigura măsuri de ordine publică în zona apropiată şi imediată a locului de defăşurare a acestor activităţi.    

Recomandăm tuturor participanților să manifeste calm şi înţelegere şi să nu se implice în incidente care pot tulbura ordinea publică.

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal  dintre CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu  şi  FC ASC Daco-Getica Bucureşti 

Sâmbătă, 09 martie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj va asigura măsurile de ordine publică și siguranță a spectatorilor care vor fi prezenți la partida de fotbal disputată între echipele CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – FC ASC Daco-Getica Bucureşti, în Complexul Sportiv Teren II Sintetic, din municipiul Târgu Jiu, începând cu ora 11.00. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Recomandăm  suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.        

Spectatorii, trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori privind deplasarea în incinta arenei sportive, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă în stadion băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă.       

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL INSPECTORATULUI  JUDEŢEAN DE JANDARMI GORJ





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.