Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 13 februarie, 2019

După apariţia unei înregistrări în care o pacientă internată la Psihiatrie, în Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu, a fost filmată în lenjerie intimă în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor şi fiind pipăită de un alt bolnav, au apărut imagini cu doi asistenţi care se tund în sala de mese.

Imaginea articolului Secţia GROAZEI? Noi imagini revoltătoare la Psihiatria Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, după scandalul sexual. Sala de mese, transformată în frizerie | FOTO

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a deschis o nouă anchetă la Secţia de Psihiatrie, după ce doi asistenţi au fost fotografiaţi în timp ce se tund în sala de mese.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, miercuri că, înregistrarea a fost făcută în luna decembrie a anului trecut, iar conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă în acest caz.

“Din informaţiile pe care le am, s-a întâmplat în data de 16 decembrie 2018, în Secţia Psihiatrie, iar noi, ca şi conducători de instituţie, nu mai tolerăm asemenea cazuri de indisciplină şi am hotărât imediat să facem o comisie de cercetare disciplinară, în care se va analiza tot ce s-a întâmplat. Este în desfăşurare. Sincer, nu îi cunosc. În comisie am pus preşedinte pe domnul director de îngrijiri, dânsul se va ocupa să facă verificarea de specialitate. Cercetarea este în desfăşurare, comisia îşi face treaba şi aşteptăm să primim raportul de verificare”, a spus Gigel Capotă.

Şi Poliţia Gorj a deschis o anchetă la Secţia de Psihiatrie, săptămâna trecută, după apariţia unei înregistrări video în care o pacientă este filmată în lenjerie intimă, în timp ce sărută un bărbat prin grilajul despărţitor, aceasta fiind pipăită de un alt bolnav.

În urma incidentului, fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gabriela Pătrăşcoiu, a fost destituită.

C.D.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.