Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 12 februarie, 2019

Un bărbat de 45 de ani, din Slovenia, a fost internat în stare gravă la Spitalul din Craiova, după ce, în noaptea de luni spre marţi, s-a bătut cu patru tineri într-un bar din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj.

Imaginea articolului Un cetăţean străin este în stare gravă, după ce s-a bătut cu patru tineri într-un bar din Gorj

Poliţiştii din judeţul Gorj au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, pentru a aplana un conflict într-un bar din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, unde mai multe persoane s-au certat apoi s-au luat la bătaie.

După ce au consumat băuturi alcoolice, patru tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, din localitate, s-au bătut cu un bărbat de 45 de ani, din Slovenia, care venise în România, în vizită, la familia iubitei lui.

“În cursul nopţii a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, între care şi un cetăţean sloven, pe raza localităţii Drăguţeşti. Se efectuează cercetări pentru tentativă de omor”, a declarat, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Toţi cei cinci scandalagii au ajuns la Spitalul din Târgu-Jiu. Ulterior, slovenul a fost transferat la o unitate medicală, din Craiova, în stare critică.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Gorj.(C.P.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.