Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 8 ianuarie, 2019

În perioada 07 ianuarie – 10 mai 2019, pe durata a 80 de zile lucrătoare, timp de 8 ore pe zi, un număr de 41 (patruzeci și unu) de elevi din anul I de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, vor efectua stagiul de practică la Jandarmeria Gorj.

Elevi – Jandarmeria Gorj

Astăzi, elevii s-au prezentat la sediul unității, în ținuta militară și au participat la întâlnirea cu comanda unității în vederea repartizării lor pe subunități, precum și la instructaje specifice.     

Pentru dezvoltarea deprinderilor practice, aceștia vor fi repartizați să desfășoare activități în două etape, prima etapă fiind în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică iar în cea de-a doua etapă în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului din municipiile Tg-Jiu și Motru și în localitățile Bumbești Jiu, Novaci, Tg-Cărbunești, Tismana și Rovinari.

Elevii vor fi îndrumaţi și vor executa misiuni împreună cu tutorii profesionali desemnați, care la finalul stagiului îi vor aprecia cu note, ce vor fi înaintate instituției de învățământ.      
COMPARTIMENTUL DE INFORMARE, RELATII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.