Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

sâmbătă 29 decembrie, 2018


De Revelion, craiovenii vor petrece pe ritmurile muzicale ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai scenei românești: Adrian Sînă & Band și Smiley. Primăria Craiova a pregătit pentru noaptea dintre ani un program special. “Ne bucurăm să putem oferi craiovenilor, în acest an, un show incendiar, în noaptea de Revelion. Protagoniști vor fi artiști cunoscuți, precum Adrian Sînă și Smiley, ale căror melodii sunt fredonate de oameni de toate vârstele, de la copii până la bunici. Scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate și Teatrul Național, iar echipa de organizare, care va monta și pregăti amplasamentul, cu scenă, sonorizare, lumini și trei ecrane, a venit deja în Craiova, pentru a avea suficient timp ca totul să fie perfect la Craiova, în seara de 31 decembrie”, precizează Mihail Genoiu, primarul Municipiului Craiova.

Spectacolul de Revelion va începe luni, 31 decembrie, ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, cu recitalul fostului component al trupei Akcent – Adrian Sînă & Band, un artist ce se poate lăuda că are peste 3,5 milioane de fani în întreaga lume și peste un miliard de vizualizări ale pieselor lui. Preț de câteva zeci de minute, acesta va încălzi atmosfera cu cele mai bune melodii ale sale.

Prezentat de MC Tom Crângureanu, show-ul de Revelion Craiova 2018-2019 va culmina, spre miezul nopții, cu cele mai bune hituri ale lui Smiley, unul dintre artiștii în vogă ai scenei românești din ultimii ani. „Dragi craioveni, ne vedem în noaptea de Revelion, să trecem în Anul Nou împreună. Cu dans și voie bună, cu multă dragoste și multă muzică. Vă pup”, a transmis Smiley pe rețelele de socializare, el fiind și cel care va număra, alături de craioveni, secundele rămase până în 2019. Craiovenii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani pe străzile din centrul orașului vor avea ocazia și să admire un spectaculos foc de artificii.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.